^

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Könyvajánló 160627

Könyvajánló

Dory végre igazi barátra talál


Egy vidám ifjúsági regény, Abby Hanlon tollából. Dory boldogan játszik képzeletbeli barátaival, ami testvéreinek nem tetszik és iskolakezdéskor közlik vele, itt az ideje valódi barátokat szereznie. Furcsa módon, pont egy olyan kislánnyal lesz jóban, akinek kastélya és sárkánya van. Hogy ebből mi lesz?

 


Vigasztaló mesék


Olvasóvá nevelés! Hangzatos, figyelemfelkeltő, de nagyjából ennyire foglalkozunk vele. Pedig legkedvesebb emlékeink, ahogy nagyszüleink, szüleink, nagyobb testvérünk olvas nekünk elalvás előtt. És ma? Minél kisebb energia befektetésével elérni a kívánt hatást. Csupán a televíziót kell bekapcsolnunk. Pedig igenis szükség van a gyermekek képzelőerejének a fejlesztésére. A mesefilmekben semmi szükség rá, hiszen minden ott van előttünk, viszont egy néhány illusztrációval díszített mesekönyv csodálatos utazásra viheti a gyermekek fantáziáját.


Az Amazonas titka


Varázslatos küldetésre indulhat minden gyermek. A történet főhőse te magad vagy. Egy könyv, amivel játszva tanulhatsz és közben hihetetlen kalandokban vehetsz részt.


Robban az iskola


A kortárs gyermekirodalom legmegbotránkoztatóbb, legszókimondóbb és legviccesebb írója, Lackfi János. Csak önmagában a neve biztosíték a jó szórakozásra. Versei az iskolát veszik kereszttűzbe. Nem lehet mosoly nélkül
elolvasni.

 

Pin It

Copyright 2024  Vörösmarty Mihály Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény weblap by Sándor Nemes - vmkbrendszergazda@gmail.com