^

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Könyvajánló 160311

Könyvajánló 

Rumini Zúzmaragyarmaton


Berg Judit, az” Év gyermekkönyve díj”-jal kitüntetett kalandregénye folytatódik. A hideg északon hajókázik hősünk. Zúzmaragyarmat fővárosába tart, törpök, manók, fekete sirályok, hómenyétek közt bolyongva kalandozik a kisegér. Rengeteg az izgalom és a bonyodalom. Az írónő ismét elvarázsolja fiatal olvasóit.

 


A várúr fia


A könyvben az előző Nemere könyvek Hubája és Csabája tovább folytatja a kalandokat, ezúttal a Balaton partján. A sorozat sikerességének titka a humor, amely gyermek és felnőtt arcára egyaránt mosolyt csal. „Megakaland, hiperizgalom és multividámság”- erről biztosít a könyv.


Gombolyagok, gombok, skatulyák


Nem szükséges drága fejlesztőjátékokat vásárolni, hiszen egyszerű, hétköznapi tárgyakkal is segíthetünk a gyermekek szórakoztatva tanításáról, akár saját otthonunkban. A könyv minden játéknál leírja, mivel mit fejleszt, mely eszközök szükségesek, hogyan készüljünk elő és hogyan variáljuk idősebb gyermekek számára.


Navigátor


Kortárs gyermekirodalmi lexikon (2010-2015), melyben 90 szerző mutatkozik be, vers, mese és regényrészlettel.

 

Pin It

Copyright 2024  Vörösmarty Mihály Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény weblap by Sándor Nemes - vmkbrendszergazda@gmail.com