^

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Könyvajánlók gyerekeknek 180426

Julia Boehme - Bori és a szerelmes levél - Barátnőm, Bori

A Barátnőm, Bori - sorozat legújabb, kisiskolásoknak szóló kötetében ezúttal minden a szerelem körül forog. Teljesen felbolydult az osztály: kitört a szerelem-láz! Egyedül Bori nem szerelmes. Vagy mégis? Hogyan lehet ebben biztos az ember? Valójában ő csak egy szerelmes levelet szeretne kapni, olyat, mint a barátnője, Anna. De mivel senki nem ír neki...


 Bosnyák Viktória És most hogy festek? Az egyszínű kaméleon

Ti is szerettek bújócskázni? Bosnyák Viktória legújabb könyvének főhőse, Kamill, a kis kaméleon is boldogan bújócskázna Licsivel, a makival és a többi kaméleonnal, de van egy kis bökkenő: Kamill nem tud színt váltani!

A leleményes Licsi mindenféle trükköt bevet, hogy segítsen a barátján. A megoldás azonban nem ilyen egyszerű. Vajon mi a titok nyitja? És mi köze a színváltásnak a mesékhez és az olvasáshoz?
A KönyvTárs-sorozatban megjelenő és Rippl Renáta színpompás rajzaival illusztrált kötetben hasznos tippeket is találsz, ha saját kaméleont készítenél, vagy magad kevernél ki színeket.


  


 

Pin It

Copyright 2024  Vörösmarty Mihály Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény weblap by Sándor Nemes - vmkbrendszergazda@gmail.com