^

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Könyvajánló: Klaus Erlekamm Backnanger Straßenfest

Backnanger Straßenfest

Klaus Erlekamm

A Backnanger Straßenfest már évtizedek óta a fesztiválok fesztiválja Backnangban. Sok backnangi lakos már egész évben várja a legendás utcafesztivál hétvégéjét, de számos Backnangon kívül élőt és külföldi vendéget vonz ez a fesztivál, hiszen határtalan sokszínűség és változatosság jellemzi. Mindenki, aki erre a fesztiválra látogat, meglelheti a kedvére valót, hiszen itt a hagyományosól a modernig, a letisztulttól a bolondosig, a hangostól a csendesig, a kicsitől az óriásiig és a fiataltól az idősig, minden megtalálható.

Klaus Erlekamm Backnanger Straßenfest című könyvében dokumentálja a Backnanger Straßenfest sikertörténetét 1971-től és különlegessége, hogy ez volt a legelső és legnagyobb többnapos rendezvény ezen a területen Baden-Württembergben, emellett összekötést is jelent a hagyományőrző népfesztiválok és a modern német városfesztiválok között. Aki szeretne többet megtudni a Backnanger Straßenfest történetéről, a Vörösmarty Mihály Városi Könyvtárban tudja kikölcsönözni német nyelven.

 

Pin It

Copyright 2024  Vörösmarty Mihály Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény weblap by Sándor Nemes - vmkbrendszergazda@gmail.com